Unieke kwaliteit

Big Green Egg

Wanneer we het over kwaliteit hebben, dan moeten we terug naar de oorsprong van de Big Green Egg. Dit Amerikaanse merk is de van sublieme kwaliteit, waar geen enkel ander merk dit kan evenaren. Gelukkig is er voor iedereen een geschikt model beschikbaar, van klein tot groot. Genieten met je familie en je vrienden, om de lekkerste maaltijd te bereiden en ook buiten een unieke ervaring te creëren. Of je nu van de mini uitvoering geniet, of van de 2XL de ervaring blijft hetzelfde. 

Verschillende modellen

Van de Big Green Egg zijn er verschillende modellen en formaten verkrijgbaar, de mini uitvoering kun je eenvoudig meenemen naar de camping of op vakantie. De small uitvoering is weer erg handig doordat deze verrijdbaar is, en met de aanwezigheid van de zijtafels. Zelfs wanneer je met een grote groep vrienden in de zomer wilt genieten van een heerlijke maaltijd is er een gepast model beschikbaar. Ook voor de echte professional is er bijvoorbeeld de 2XL in de webshop verkrijgbaar.

Big Green Egg

De perfecte barbeque

Natuurlijk zijn al die extra’s perfect, maar het draait om de basis en dat is het bereiden van eten. Met deze barbeque heb je unieke eigenschappen, die meer ervaringen geven dan alleen een eenvoudige bbq. Vlees of vis grillen, met de grotere bbq’s kun je dit zelfs apart van elkaar doen. Van een handzaam formaat om overal mee naartoe te nemen, tot een exemplaar om vlees te bereiden voor de gehele familie. Stel je eigen set samen, en geniet van deze unieke smaakervaring met de Big Green Egg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *